Ejendomskontoret Kyndbyvej 82 A

Kyndbyvej 82 A
Kyndby Huse
3630 Jægerspris

Byens administrative opgaver varetages af Elsebeth Kjær.

Elsebeth træffes de fleste af ugens hverdage på ejendomskontoret, hvor hun vil være behjælpelig med at besvare evt. spørgsmål fra dig om stort og småt.

Elsebeth kan også kontaktes på kontorets telefon nummer 23 90 80 90 eller på mail

Bemærk:  Elsebeth er ansat af bestyrelsen, som har den endelige beslutningskompetence. Det er derfor ikke altid, at hun har mulighed for at svare dig med det samme. Husk derfor ved henvendelse at oplyse telefon nr. og meget gerne også en e-mailadresse – så får du et svar så hurtigt som muligt.

Ved akutte henvendelser uden for dagtimerne i hverdagene, bedes du ringe på andelsforeningens mobil.: 40 35 36 30 – læg en besked og dit telefon nummer og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt.