Nyheder fra Yousee juni 2017
 

 
   Viasat film pakke 
 
Fra 12 juni 2017 kan du bestille Viasat Film-pakke, der giver adgang til fem filmkanaler, der sender film døgnet rundt. Og skulle du ikke være i humør til nogle af dem, kan du bare finde en af de mange film eller serie i tv arkivet i stedet. 
 
Viasat byder på de mest populære genrer. Du finder store Hollywood-succeser, danske
biografhits, actionbrag, kultklassikere, familiefilm og meget mere.  Og det er nemt at se film, når det passer dig. Du går bare ind i tv-boksens menu, finder den film, du vil se og trykker play. 

Se Viasat Film, uanset hvor du er
Du har adgang til Viasat Film, uanset hvor du er i Danmark. Så du kan også se film, når du er på farten, både på pc, tablet og mobil.

Det koster 99 kr. om måneden at have adgang til Viasat Film.
 
Der er ingen binding.
 
Det forudsætter enten YouSee Kort eller YouSee Tv-boks.
 
Indholdet i arkiv vil ligge sammen med andre film og serier og vil ikke have et separat menupunkt på boksen.

Viasat Film kan bestilles på Mit YouSee og 70 70 40 40, du kan læse mere HER
 
Tv, streaming, filmleje, samlet på et sted
  
Med den nyeste lancering af Viasat Film har vi for alvor samlet alt underholdning ét sted. Med en YouSee Tv-boks og et Netflix, HBO Nordic, C More eller Viasat Film abonnement kan du nemt zappe direkte fra nyhederne til din yndlingsserie på fx Netflix eller leje en helt ny film. 
 
Resten af juni måned køre Yousse kampagne med budskabet om, at alt underholdning nu er samlet ét sted med en tv-boks fra YouSee på tv, i biografer, annoncer i dagblade og online.
 
Læs mere HER
 

 

 Ny Yousee Tv Boks
 
Nyhed maj 2017
 
Andelsforeningen har lavet en aftale med YouSee, der giver dig mulighed for at leje den nye YouSee tv boks for 0 kr. første måned - og herefter kun 30 kr pr måned. 

Hvad betyder det at se tv på en ny måde?
Det betyder, at tv-boksen giver dig adgang til en masse funktioner, der gør tv-guides og faste sendetider overflødige. 89% af dem, der allerede har den, bruger de nye funktioner og ser tv, som det passer dem.  
 
Gå i vores tv-arkiv og find de programmer, du gik glip af, vi gemmer langt de fleste programmer i flere dage.
 
Sæt et program på pause, hent en kop kaffe og start programmet igen, når du er klar. 
 
Optag dine yndlingsprogrammer, og se dem, når det passer dig.
 
Start programmer forfra, hvis du falder over noget, der allerede er gået i gang.
 
Det er nemt at komme i gang
Du behøver hverken et nyt tv eller en anden tv-pakke, for at se tv på en ny måde. Du skal bare koble den lille tv-boks til dit tv. Det er helt enkelt og tager kun et øjeblik – og så er det dig, der er programchefen.

Bestil Tv boks, ring til Yousee på 70 70 45 51

De sidder klar mandag til torsdag 8.00 til 17.30 og fredag 8.00 til 16.30. 
 

 
Tv kanalen TCM lukker og erstattes med Viasat serier
 
Nyhed april 2017
 
Fra den 1 juni 2017 er det ikke længere muligt at se tv-kanalen TCM. Turner Broadcasting System, som ejer TCM, har besluttet at lukke kanalen i hele Norden.  
 
Hvad betyder lukningen af TCM?
Dig der har TCM i tv-pakken, kan fremover ikke se kanalen. Derfor lægger vi en ny ka
nal i Fuldpakken den 1 juni.
 
Den hedder Viasat Series og viser et bredt udvalg af tv-serier inden for både spænding, krimi, komedie og drama fx NCIS, Seinfeld, Dexter og Californication.
 
Ændringen sker automatisk og Viasat Series får kanalplads 65 (som TCM har i dag).

TCM som Ekstrakanal
Har du tilkøbt TCM som en ekstrakanal, skal du ikke gøre noget, Yousee sørger for at opsige aftalen om denne ekstrakanal med virkning fra den 1. juni 2017.

TCM som valgfri tv-kanal (Bland Selv-pakke)

Har du valgt TCM som en af de valgfri kanaler, skal du inden den 20. maj vælge en ny kanal, hvis det skal virke fra den 1. juni. Du kan få hjælp til at skifte tv-kanal på yousee.dk/skiftkanal.
 
 

 
YouSee lancerer Netflix på tv-boksen
 
Den populære streamingtjeneste Netflix får fremover en kanalplads på YouSee’s nyeste tv-boks (Humax). Helt på linje med de traditionelle tv-kanaler. Og man vælger selv, hvilken kanalplads det skal være. Er man derfor YouSee-kunde, og har et Netflix-abonnement, kan man zappe lige så hurtigt til ”House of Cards” på Netflix som til ”X-Factor” på DR1, når man skal beslutte sig for, hvad aftenens underholdning skal bestå.

Når man først har logget ind i Netflix via tv-boksen, lagres login-oplysningerne, og derfor åbner Netflix, så snart man zapper hen på kanalpladsen. Som noget andet unikt, kommer Netflix’ indhold til at ligge under tv-boksens menupunkter FilmSerier og Børn på lige fod med andet indhold fra YouSee, og dermed bliver Netflix integreret med det almindelige tv-indhold.

”Nu får vores kunder adgang til al den bedste underholdning ét sted. I den nye opsætning kan vores kunder zappe direkte fra DR eller TV 2 til Netflix, og dokumentarer, børneunderholdning, stand-up, serier og film fra Netflix bliver en integreret del af indholdet på lige fod med de traditionelle tv-kanaler. Det er en funktion, som mange af vores kunder har efterspurgt," fortæller Jacob Mortensen, der er direktør for tv og bredbånd i YouSee.

Streaming og tv går hånd i hånd
For rigtig mange danskere er både traditionelt tv og streaming en vigtig del af den daglige underholdning. 

”Det her er fremtiden for tv. Det handler ikke længere om enten streaming eller traditionelt tv. De to ting går hånd i hånd og beriger hinanden. Vores rolle er at gøre kvalitetsindhold let tilgængeligt for vores kunder. Derfor er jeg rigtig glad for, at Netflix, som er danskernes foretrukne streamingtjeneste, går sammen med os om at levere indholdet på en måde, der matcher vores kunders underholdningsvaner”, siger Jacob Mortensen.

Sådan kommer du i gang
  1. Afbryd strømmen til din tv-boks i 5 sekunder, for at få den nye opdatering.
  2. Gå ind i Indstillinger, og vælg Kanalsortering via menu’en på din fjernbetjening.
  3. Find Netflix, og placér den på den kanalplads, du foretrækker.
  4. Forlad menuen, og find Netflix på den ønskede kanal.
  5. Log ind på din Netflix-konto. Men kun første gang. Herefter husker boksen dit login.
Se vejlednings video HER
 

  
Du kan nu se alle TV 2 Regionale kanaler
 
I forbindelse med årets kanalomlægning er alle regionale TV 2 kanaler blevet gjort tilgængelige på alle skærme. Du kan se dem på mobil, tablet og computer døgnet rundt.
 
 
TV 2 Danmark 1) TV 2 Regionerne 2)

 
 
TV 2 Danmark (Syd) TV 2 SYD
TV 2 Danmark (Fyn) TV 2/FYN
TV 2 Danmark (Øst) TV 2 ØST
TV 2 Danmark (Nord) TV 2 NORD (Salto)
TV 2 Danmark (Lorry) TV 2/LORRY
TV 2 Danmark (Midt-Vest) TV 2/MIDT-VEST (Mocca)       
TV 2 Danmark (Østjylland) TV 2/ØSTJYLLAND
TV 2 Danmark (Bornholm) TV 2/BORNHOLM
 
 
1)
 Hovedkanalen med regionale indslag på kanalplads 5
2) TV 2 regionernes egne 24-timers kanaler på kanalplads 25
 

 
NRK3 og serien Skam til Yousee kunder
 
Nyhed 14 marts 2017

SKAM-fan eller SKAM-nysgerrige kan nu se eller gense sæson 1, 2 og 3 af den populære norske ungdomsserie SKAM fra NRK3 i YouSee Tv & Film appen.

NRK3 kan også ses i YouSee Tv & Film appen eller på pc’en. Så kan sæson 4 af SKAM også streames live her, når den kommer til foråret.
 

 
NRK3 - serien Skam nyhed 4 februar 2017 

Snart kan alle YouSees tv-kunder streame NRK3, Norges svar på DR3 og Zulu, og dermed også fjerde sæson af den populære norske ungdomsserie SKAM.

Når fjerde sæson af SKAM ruller over skærmen på norske NRK3 til foråret, kan YouSees tv-kunder følge med i de nye afsnit om Eva, Noora og Isaks drittkule teenageliv i Oslo. NRK3,er viser serien, bliver nemlig tilgængelig via youSee Tv & Film i slutningen af februar og kan dermed streames via mobil apps og computer resten af året.
 
 
Log ind og se tv på din computer finder du lige HER (klik på den grønne knap, hvor der står log ind, du skal bruge dit kundenummer og kode)
 
Downloadning af apps med mere, scroll ned i bunden af siden
 
”Skuffelsen over ikke at kunne følge SKAM har fyldt meget hos danskere i alle aldre og hos flere politikere, og derfor vil vi gerne give alle vores kunder en helt særlig mulighed for at se NRK3 og dermed fjerde sæson af SKAM. Vi har et rigtig godt samarbejde med nabolandskanalerne, og sammen med dem har vi strikket en løsning sammen, så vi nu kan give næsten halvdelen af danskerne adgang til at streame NRK3. Det er vi ret begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder,” siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.

YouSee har mere end 1,3 mio. husstande som tv-kunder, og de får alle mulighed for at se SKAM med danske undertekster, så også de, der ikke kender til kosegruppa, klining og russebuss, kan være med. Alle YouSees tv-kunder kan streame NRK3 live, og kunder med adgang til arkiv kan desuden se fjerde sæson af SKAM via deres tv-arkiv i YouSee Tv & Film. 

Fremtidens indhold går nye veje
Mere end en halv mio. danskere har streamet det første afsnit af SKAM på DR TV, og det gør det ifølge DR til det meste sete afsnit nogensinde. Når YouSee nu giver alle deres kunder adgang til NRK3 og fjerde sæson af SKAM, er det netop for at få det gode indhold ud at leve hos danskerne. 
 
”NRK har med SKAM skabt en enorm succes. Når vi kigger ind i fremtiden, forventer vi at se masser af nye spændende indholdsformater komme fra ventede såvel som uventede steder. Som Danmarks største tv-leverandør vil vi selvfølgelig være en del af denne spændende udvikling og sikre vores kunder en billet på første række” siger Christian Morgan. 
 
NRK3 og SKAM
NRK lagde indtil starten af januar SKAM frit tilgængelig på deres hjemmeside samtidig med, at den blev vist på tv, og rigtig mange danskere så serien her. Det satte en tvist om musikrettigheder en stopper for i midten af januar, og det skuffede de mange danske SKAM-fans, der med spænding så frem til at følge premieren på sæson 4.
 
NRK3, der minder lidt om DR3, er om aftenen en ungdomskanal rettet mod de 15-40-årige, der udover SKAM også viser masser af comedy og serier som Game of Thrones. Om dagen sendes NRK Super, der viser børne-tv fra tidlig morgen.
 

 
Yousee sorte boks, hvad kan den
 
Yousee har lavet syv korte film, hvor du kan se, hvad den nye YouSee Tv-boks kan.
 
Hver film handler om én af tv-boksens mange funktioner, der giver frihed til at se tv på din måde.
 
Filmene ligger på YouTube, følg linkene ved at klikke på dem.

Intro - YouSee Tv er tv på en helt ny måde

 

Find det, du gik glip af i dit store tv-arkiv

 

Sæt dit tv på pause, hvis du bliver forstyrret

 

Start forfra og få det hele med

 

Optag dine favoritter og se dem, når det passer dig

 

Se film og serier, når det passer dig

 

 
FM stikket lukker og slukker i 2017
 
 

Kontakt os

Andelsboligforeningen Kyndby Huse
Kyndbyvej 82A
3630  Jægerpris
Telefon: 23 90 80 90
E-mail: bestyrelse@abfkh.dk

Copyrights

© 2013 - All rights reserved
Photos by shutterstock.com
site created and hosted by wkh.dk
Luk