Velkommen til Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Vores boligforening rummer 158 boliger og er blandt en af Danmarks største andelsboliglandsbyer.

Husene er ret forskellige og spænder lige fra finske træhuse til beton og murstenshuse.
Alle huse har egen have.
Læs mere om hustyperne klik her eller se hvilke huse, der er til salg eller fremleje under barren "Huse  køb/salg/fremleje" .

Vi har forsøgt at lægge de fleste informationer om vores hyggelige lille by ind på denne hjemmeside, og vi håber at du finder det, du leder efter. Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte os via menupunktet "Kontakt os" eller på andelsforeningens mobiltlf. 4035 3630 - læg en besked og tlf.nr. og vi ringer tilbage til dig.

Her på siden vil du kunne finde vores vedtægter, regnskaber, regler for ombygning, navne og telefonnumre på vores håndværkere og meget andet.

Bestyrelsen

Har du lyst til at spille tennis på banerne i Kyndby Huse, så kontakt Dalby IF på 40195737

Til huskøbere FAQ om Kyndby Huse

Mød os også på facebook