Velkommen til Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Vores boligforening rummer 158 boliger og er blandt en af Danmarks største andelsboliglandsbyer.

Husene er ret forskellige og spænder lige fra finske træhuse til beton og murstenshuse.
Alle huse har egen have.
Læs mere om hustyperne klik her eller se hvilke huse, der er til salg eller fremleje under barren "Huse  køb/salg/fremleje" .

Vi har forsøgt at lægge de fleste informationer om vores hyggelige lille by ind på denne hjemmeside, og vi håber at du finder det, du leder efter. Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte os via menupunktet "Kontakt os" eller på Ejendomskontorets telefon 23 90 80 90 - læg en besked og tlf.nr. og vi ringer tilbage til dig.

Her på siden vil du kunne finde vores vedtægter, regnskaber, regler for ombygning, boliger til salg og meget andet.

Generalforsamling i andelsboligforeningen søndag d. 19/10 kl. 13

Til huskøbere FAQ om Kyndby Huse